.
News Image

Dimitri Vegas en Like Mike in Spitsbroers

Opvallende gastrol.
Vanaf maandag is het Foncky Time in Spitsbroers, want in aflevering 3 krijgt KRC Genk een nieuwe spits om de geblesseerde Roel Thevenage (Louis Talpe) te vervangen. Maar van zodra Andy (dixit Endi) Fonck (de Nederlandse acteur Manuel Broekman) in de kleedkamers binnenstapt, wordt duidelijk dat hij meer problemen dan goals zal opleveren. Andy Fonck is even geniaal als onhandelbaar en gaat meteen met zijn nieuwe teamgenoten in de clinch. Zo eist hij het nummer 10 als rugnummer, en dat is toevallig net het nummer van de gekwetste Thevenage.

Dennis (Oscar Willems) krijgt het met de komst van Fonck nog moeilijker met zijn rol als kapitein en zoekt de hulp van psychologe Alix Van de Ven (Eva Binon). Zij geeft hem de raad om het nieuwe enfant terrible op zijn plaats te zetten. Broer Alan (Joren Seldeslachts) blijft tegen iedereen, ook tegen zijn liefje Nina (Lynn Van Royen) liegen dat hij een job heeft. En dat zal hem zeer zuur opbreken. Dennis probeert hem even te verstrooien en regelt een ritje met racewagens op een circuit met autopiloot David Derizzo (Bill Barberis).

Manuel Broekman maakt maandag dus een héél opgemerkt debuut als Andy Fonck, een echt enfant terrible op én naast het veld, een mix tussen Mario Balotelli en Zlatan Ibrahimović. Een diva in het voetbal. Naast Broekman duikt ook Ella Leyers opnieuw op als Shari, in seizoen 1 nog het liefje van Alan Moerman. Shari komt mee feesten op de grandioze heropening van de Versuz, die is overgenomen door Dennis en Roel. Een megafeest waarbij niemand minder dan Dimitri Vegas en Like Mike achter de draaiknoppen staan.
Ook Lucas Van den Eynde krijgt vanaf aflevering drie een belangrijke rol als Toni Beernaert, de broer van KRC voorzitter Maurice (Mike Verdrengh). Toni is een zakenman die een allesbehalve zakelijke interesse heeft in Frieda Moerman (Viv van Dingenen).

Spitsbroers, maandag 18 september om 21.45 op VTM.