.
News Image

Alle remmen los in Spitsbroers

Er wordt stevig gefeest.
Aflevering 8 van Spitsbroers is dé party-aflevering van Spitsbroers. Bij Dennis Moerman (Oscar Willems) slaan alle stoppen door als hij samen met Andy Fonck (Manuel Broekman) en Ibi (Gokhan Girginol) naar Marbella reist. Daar willen ze alle zorgen van zich af feesten. Logeren kunnen de drie in de prachtige villa die Fonck daar in Spanje heeft, naar eigen zeggen gekocht van al zijn ‘rot op’-premies bij diverse clubs.

De excentrieke Fonck neemt op het privévliegtuig zelfs zijn favoriete gans mee. Het wordt de start van een weekend vol feestjes, drugs, drank, mooie vrouwen en sporten zoals hooverboarden, jetskiën en ‘flyboarden’, via een waterstraal boven zee vliegen. De drie acteurs hebben zich net als hun personage geweldig kunnen uitleven.

Een paar dagen lang heeft een productieploeg van Spitsbroers dus ook echt aan de Spaanse kust gedraaid. Daarvoor huurden ze voor de opnamen een prachtvilla aan de kust die ooit nog bewoond werd door Simon Cowell, de Brit die wereldbekend werd als jurylid en talentenscout bij ‘Idol’ en ‘Britain’s Got Talent’. Het prachtige huis dat Cowell destijds huurde voor zijn feestjes werd nu dus even ‘Casa Fonck’.

Dennis heeft het tripje naar Spanje echt wel nodig. Hij is woest om zijn gemiste transfer en krijgt op de koop toe schokkend nieuws te horen als Shari (Ella Leyers) voor zijn deur staat. Net nu zijn relatie met sportpsychologe Alex (Eva Binon) in een stroomversnelling komt.

Zijn makelaar (Matthijs F. Scheepers) overtuigt hem even vakantie te nemen om zijn hoofd leeg te maken. Moeder Frieda (Viv Van Dingen) probeert de nieuwe voorzitter van KRC Gent en haar ex-minnaar Toni Beernaert (Lucas Van den Eynde) te overtuigen om haar zoon alsnog te laten vertrekken. Roel (Louis Talpe) heeft intussen nieuwe energie gekregen door zijn nieuwe vriendin en geeft zich 200 procent. Alan Moerman (Joren Seldeslachts) en racepiloot David Derizzo (Bill Barberis) maken zich klaar voor de 24 uur van Zolder.

Spitsbroers, maandag om 21.40 op VTM.