.
Malik Mohammed
zaterdag 8 april 2023

Malik Mohammed: “Dat is een groot verschil in ingesteldheid” 

Ze krijgen veel positieve commentaren 

In 2015 won Malik Mohammed nog ‘So You Think You Can Dance’ en was hij al te zien in programma’s als ‘De Luizenmoeder’ en ‘Spitsbroers’. In september stripte hij nog mee met Niels Destadsbader en Dieter Coppens voor ‘Kom Op Tegen Kanker, alles in de strijd’ en nu is hij één van de hoofdpersonages in ‘Dertigers’.

De reeks haalt zo’n 1 miljoen kijkers op VRT Max en ook de kijkcijfers op televisie zijn prima. “Dat maakt ons echt blij. Velen vonden dat het verhaal van de vorige ‘Dertigers’ nog niet uitverteld was. Blijkbaar hebben al heel wat mensen de nieuwe reeks gebingewatcht. Sommige kijkers laten weten dat ze ook de nieuwe vriendengroep helemaal omarmen”, zegt Malik in Tv Familie.

Het grote verschil met deze dertigers is dat er nu wordt gefocust op de prille dertigers en niet zoals in de vorige reeks op de late dertigers. Dat zorgt dan ook voor commentaar waarbij wordt gezegd dat ze vooral puberale dertigers lijken.

“Prille dertigers of late dertigers, dat is een groot verschil qua ingesteldheid. Iedereen heeft ook recht op een mening natuurlijk. Positieve reacties zijn er ook in overvloed.”

De meeste gezichten in ‘Dertigers’ zijn onbekende acteurs en actrices. Malik moet zowat de bekendste zijn. “Veel mensen waren me al vergeten. Voor mij is acteren nog steeds een leerschool. Ik heb veel opgestoken van mijn collega’s. Als groep zijn we tijdens de opnamen naar mekaar toe gegroeid en die chemie zie je op tv.”