.
Joren Seldeslachts
woensdag 30 november 2022

Joren Seldeslachts: “Ik benijd hem ook niet”

Hij is gelukkig met de rol

Sinds kort kunnen we op Streamz kijken naar ‘Geldwolven’. Daarin zien we onder andere Joren Seldeslachts in één van de hoofdrollen. Hij speelt Chris.

“Al tijdens de casting had ik het gevoel dat ik Chris heel graag zou spelen. Hij heeft iets meer zelfvertrouwen dan ik. Hij is de guy you hate to love. Hij is een gladde oplichter die overal mee wegkomt dankzij zijn charisma”, zegt Joren in Dag Allemaal.

En het op de set staan voor “Geldwolven’ was ook meteen een erg blij weerzien met de ploeg van ‘Spitsbroers’, waar hij ooit in meespeelde aan de zijde van Oscar Willems en Louis Talpe.

“De reeks speelt zich af in de wereld van fraudeurs. Chris zit daar middenin. Wat hij doet, ik durf dat allemaal niet. Ik benijd hem ook niet. Bij de gedachte alleen al dat soort feiten te plegen krijg ik stress. Ik zou niet kunnen slapen en de hele tijd angstig rondlopen.”

De reeks is nog niet zo lang te bekijken, maar kan nu wel al op wat kritiek rekenen. Zo zou het mensen op ideeën kunnen brengen. “Maar ik denk dat als je even ‘verzekering googelt’, je vernuftiger ideeën krijgt dan wat wij tonen. Maar ik kan er wel inkomen dat verzekeringsmaatschappijen ‘Geldwolven’ met argusogen bekijken. Voorlopig sta ik nog niet op een zwarte lijst.”