.
Joren Seldeslachts
zaterdag 6 april 2024

Joren Seldeslachts: “Ik hou er geen luxueuze levensstijl op na”

Hij kan er goed mee om

Op VTM en Streamz kunnen we kijken naar ‘De Kraak’. Die reeks gaat over de grootste bankroof aller tijden. Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt je leven wel makkelijker.

“Je moet over voldoende centen beschikken, zeker als je een kind hebt. Maar rijkdom mag nooit een doel op zich zijn, vind ik. Zelf zou ik nooit een overval plegen. Maar mocht ik op een gegeven moment mijn dochter geen eten meer kunnen geven, zou het mij misschien aan het denken zetten”, zegt Joren Seldeslachts in Story.

Joren is een van de hoofdrolspelers in de reeks en hij weet heel goed dat geld het leven alleen maar makkelijker maakt. Zeker nu hij een dochtertje heeft van 4. Gelukkig heeft de acteur zelf nog nooit zwarte sneeuw gezien.

“Ik moet zeggen dat ik vrij goed ben in budgetbeheer. Ik spaar altijd voor de momenten dat het minder goed gaat, ik heb geen gat in mijn hand. Bovendien hou ik er niet meteen een heel luxueuze levensstijl op na. Ik rijd niet rond met de chicste nieuwe wagen. Meer zelfs: ik heb nog nooit een nieuwe wagen gekocht.”

Bio van Joren Seldeslachts

Meer Over:

Joren Seldeslachts