.
Joren Seldeslachts
zondag 31 maart 2024

Joren Seldeslachts: “Het zal toch anders zijn”

Moet hij op zoek naar een andere job?

Als Blinker veroverde Joren Seldeslachts heel wat meisjesharten. Hij wist niet altijd even goed hoe hij met die bekendheid moest omgaan en is nadien ook eventjes gestopt met acteren om verder te studeren. Hij wilde toch iets van back-up achter de hand mocht het acteren niet lukken.

“Ik ben dus een opleiding bedrijfscommunicatie gaan volgen en dat diploma heb ik ook gehaald. Ik heb zelfs een paar maanden op de marketingafdeling van een filmproductiebedrijf gewerkt, maar al snel kwam ik erachter dat een bureaujob niets voor mij is. En toen kwam ik Els Olaerts, die mijn moeder speelde in de Blinker-films, tegen op de set van een kortfilm. Zij raadde me aan om een theateropleiding van vier jaar te volgen. Ik deed ingangsexamen en was geslaagd”, blikt Joren terug in Story.

Een job in de bedrijfscommunicatie zou voorlopig niks meer voor Joren zijn. Een terugkeer naar een bedrijf is dus ook nog lang niet aan de orde. Acteren is meer dan ooit zijn passie.

“En zolang het lukt om mijn gezin ermee te onderhouden, doe ik verder. Maar als ik op een dag een andere job moet doen om geld in het laatje te brengen, is dat geen enkel probleem. Ik heb bijvoorbeeld altijd graag in de horeca gewerkt tijdens mijn studentenperiode. Alleen zullen de mensen mij nu misschien wel de hele tijd aanspreken.”

Bio van Joren Seldeslachts

Meer Over:

Joren Seldeslachts