.
News Image

Dimitri Vegas & Like Mike voor de allerlaatste keer in het Sportpaleis

Ja, na dit jaar stopt het...

In 2013 stonden dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike voor het eerst samen op het podium van het Sportpaleis. Hun populariteit kende een razendsnelle opmars. Ze werkten samen met de allergrootste artiesten der aarde, werden zèlf de grootsten der aarde (Nr. 1 in de DJ Mag Top 100), draaiden overal ter wereld op de meest legendarische feestjes en grootste festivals, scoorden ontelbare wereldhits en hostten in de zomer hun eigen residency parties in Ibiza. Er was al die jaren één constante voor de wereldsterren uit Willebroek: het jaar afsluiten deden ze steeds groots met hun indrukwekkende shows in het Sportpaleis.

Ook dit jaar brengen ze de madness naar het Sportpaleis, op vrijdag 16 en zaterdag 17 december. De succesformule blijft dezelfde: pompende beats in een imposante productie vol ongeziene special effects, in samenwerking met Tomorrowland. Toch zal het dit keer anders zijn want het worden de laatste shows van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis! De allerlaatste kans om de – intussen legendarische – madness zelf mee te maken in het Sportpaleis. En laat het duidelijk zijn: they will go out with a bang!

"We hebben ongelooflijk veel goesting om het jaar af te sluiten in België en we gaan dat met een knal doen. Het worden onze laatste shows in het Sportpaleis dus we gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren. We kijken er naar uit!" - Dimitri Vegas & Like Mike

Tickets voor de niet te missen ‘Final Sportpaleis shows’ zijn beschikbaar via livenation.be aan €55,38 - €44,18 - €38,59.

Bio van Dimitri Vegas en Like Mike