.
News Image

De terugkeer van Spitsbroers

Eindelijk terug van weggeweest.
Spitsbroers is terug. Vanaf maandag 4 september start een nieuw verhaal van de broers Moerman, hun familie, hun liefdes, hun vrienden en hun teamgenoten. Heel de cast van seizoen 1 keert terug en wordt aangevuld met nieuwe namen zoals Lucas Van den Eynde, Bill Barberis, Eva Binon en de Nederlander Manuel Broekman. En de honger bij de fans naar méér Spitsbroers is groot. Een simpele post op Facebook met de bevestiging van de terugkeer van de reeks kreeg op een paar uur meer dan 10.000 likes.

AFLEVERING 1 OP MAANDAG 4 SEPTEMBER
Spitsbroers 2 pikt de draad op acht maanden na het einde van seizoen één: topspits Dennis Moerman (Oscar Willems) leidt samen met z’n buddy Roel Thevenage (Louis Talpe) KRC Genk naar de top van de competitie. Dennis heeft in een mum van tijd alles in zijn schoot geworpen gekregen: succes, geld, meisjes en feestjes. Hij wil maar één ding: kampioen spelen en daardoor een vette buitenlandse transfer versieren. Ondertussen is hij wel in de running voor de Gouden Schoen.

Z’n broer Alan (Joren Seldeslachts) komt na een wagendiefstal met een enkelband vrij uit de gevangenis en moet z’n leven van nul weer opbouwen. Maar het wordt een moeilijk parcours, dat begint met het aanvaarden van een rotjob in een carwash. Gelukkig is er zijn liefje Nina (Lynn Van Royen) die heel de tijd op hem heeft gewacht. Alan wil niet meer bij zijn ouders (Viv Van Dingenen en Kris Cuppens) wonen, maar trekt in bij zijn grootmoeder Marilou (Sien Eggers). Broer Dennis wil samen met jeugdvriend Ibi (Gökhan Girginol) een feestje bouwen voor zijn broer en vindt een manier om diens enkelband te omzeilen. Denkt hij.

Spitsbroers, vanaf maandag 4 september om 21.40 op VTM.