.
News Image

Voice Male: Friday - The Radio Sessions

Net zoals Milk Inc vorig jaar brengt Voice Male hits van Q Friday - The Radio Sessions op cd uit.

Net zoals Milk Inc vorig jaar brengt Voice Male hits van Q Friday - The Radio Sessions op cd uit.

Begin 2014 vroeg Q-music aan Voice Male om wekelijks een a capella versie te maken van een recente hit uit de Q playlist. Voor Voice Male was dit een fameuze uitdaging, want meestal coverden zij vooral songs uit de jaren '80 en '90. Gedurende bijna 20 weken kwamen ze elke maandagavond samen om aan een nieuwe song te werken die op vrijdagochtend tijdens "Ornelis en Rogiers Showtime" om 7u45 op antenne zou moeten gaan. Het werd dikwijls een race tegen de tijd, maar het was een verrijkende uitdaging en heel nieuwe ervaring voor de a capella popgroep. Het nieuws raakte trouwens ook bekend in Nederland, waar Giel Beelen in zijn ochtenddhow op 3FM maar wat graag enkele van de Voice Male covers programmeerde. De beste songs uit al die weken Voice Male Vrijdag zijn nu op cd verschenen.
Je hoort er originele bewerkingen op van hits van Regi, Hooverphonic, Milow, Maroon 5, Avicii, Stromae, Pharrell Williams, Daft Punk, John Legend, Bastille, Shakira ft. Rhianna, Ellie Goulding, Miley Cyrus en A Great Big World feat. Christina Aguilera.

Bio van Voice Male

Meer Over:

Voice Male

Meest recente foto’s van Q-Music, Milk Inc, Regi, Hooverphonic, Milow, Maroon 5, Avicii, Stromae, Bastille, Shakira, Rihanna, Ellie Goulding, Miley Cyrus en Christina Aguilera: