.
News Image

Geen zwart gat na Voice Male voor Jo Annemans

Jo Annemans zelfs tot in de Filipijnen bekend.


Op 19 mei heeft vlaanderens bekendste acapella groep Voice Male in Antwerpen zijn laatste liedje uitgezongen. Maar van het gevreesde zwarte gat heeft de laagste stem van het gezelschap geen last. Jo Annemans is mega druk met individuele zangcoachings waar hij zanglustigen technisch helpt om een betere versie van zichzelf te worden.



“Ik ben erg dankbaar voor een geweldige 20 jaar met Voice Male. Een periode waar ik nog lange tijd nostalgisch aan terug zal denken. Nu vind ik mijn passie in het ondersteunen en inspireren van leerlingen. Mijn zanglessen nam ik pas zelf toen ik al een hele tijd aan het zingen was. Ik vroeg me af hoé het kwam dat ik dat kon en zo leerde ik mijn techniek begrijpen. De omgekeerde weg dus. Ik vind het heerlijk om zangers op sleeptouw te nemen in het avontuur. Want zingen doe je met gans je lijf.. velen weten dat niet.”



Als je wat rondsurft op youtube vind je hem ook aan het werk met koorgezelschappen in binnen- en buitenland, zelfs tot in de Filipijnen, zo blijkt. Ja, haha, klopt.. ik had de eer en het genoegen te mogen werken met dè Filipijnse trots the Madrigal Singers. Zij zijn in de klassiekere koorwereld aan de top. Bovendien wist ik op het moment van mijn workshop niet dat er ook nog een ander acapella groepje bijzat.. blijkt dat Acapellago te zijn.. een groep met een toen gepubliceerde youtube-hit van meer dan 8 miljoen views.”



Het moge duidelijk zijn dat Jo zich niet snel zal vervelen na het Voice Male tijdperk. Meer info over wat Jo allemaal doet kan je vinden op www.joannemans.be. En het filmpje met het koor kan je hier bekijken.


Bio van Jo Annemans en Voice Male

Meer Over:

Jo Annemans Voice Male