.
News Image

Jo Annemans lanceert grootste online koor ooit

En jij kan meedoen!


In deze lockdown-tijd zijn er veel koren die niet meer kunnen samen komen. Sommige koren vonden al de weg via het internet en maakten filmpjes waarbij iedereen in mozaïek te zien is.. Ik ben dat op een internationale schaal aan het opzetten waar elke wereldwijde zanger welkom is om als individuele deelnemer, samen een virtueel wereldkoor te creëren, laat Jo Annemans (ex Voice Male) ons weten.

Ik het idee ontworpen tijdens mijn lockdown en letterlijk in mijn living aan tafel alles opgenomen. Van introductie filmpjes, repetitie-filmpjes (per stem) tot de recording-instructie video..

Chorusonline (mijn online publisher) heeft er zijn schouders intussen mee ondergezet en voor 2 euro (de prijs van het pilsje dat je nu niet op een terrasje kan spenderen.. ) kan men dus deel uitmaken van het grootste koor van de wereld… Wie weet voelt mr Coldplay himself zich aangesproken om vanuit zijn zetel mee te doen, lacht Jo.Maar wat is het opzet nu eigenlijk? Jullie zingen je individuele partij van het nummer When I need a Friend (Coldplay) thuis in op webcam.. en deze worden dan achteraf samengebracht tot één gigantisch wereld-chorus-koor.. ik maakte voor elke stem ook een repetitie-video en die kan je op https://www.joannemans.be/the-globl-chorus.html bekijken.Insturen kan tot en met 30 april aanstaande.


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Annemans en Voice Male

Meer Over:

Jo Annemans Voice Male