.
News Image

Oscar Willems en zijn voetbalvrouwen

Oscar Willems is ontzettend populair dankzij een fantastische rol in 'Spitsbroers'.
Voetballers en vrouwen. Het schijnt een match te zijn. Maar op maandag 25 mei 2015, heeft hoofdrolspeler Oscar Willems, die in de huid van Dennis kruipt, er vooral last mee. Boosdoeners: Ellen Petri, Frances Lefebure en Ella Leyers.

Sinds zijn slippertje met Miss België Caro (Ellen Petri) is de topspits van KRC Genk niet meer gerust. De pers heeft lucht gekregen van hun stiekeme afspraakjes en Dennis, maar ook zijn familie, zijn opgejaagd wild geworden. Tijdens een belangrijke afspraak in play-off 1 kreeg de voetballer de affaire maar niet uit zijn hoofd en sloegen de stoppen door wanneer zijn tegenstander een opmerking maakte. Resultaat van de vechtpartij? Vier weken schorsing. En omdat het ego van de 18-jarige jongen net iets te groot is geworden, verwijst coach Spechtmans (Tom Van Bauwel) hem naar de B-kern.

Ook thuis zit het er bovenhands op. Wanneer Dennis ontdekt dat zijn ouders een huis hebben gekocht met zijn geld, komt het tot een hooglopende ruzie, waarop hij zijn koffers pakt. “Een voetbalcarrière is sneller voorbij dan je denkt”, zegt zijn vader Leo (Kris Cuppens), die ook zijn manager is. “Een managerscarrière ook”, klinkt het resoluut.

Om alles te vergeten slaat Dennis aan het feesten en duikt hij in de drank. Drank die hem weer lijkt te leiden naar Caro, terwijl zijn vriendin Lisa (Frances Lefebure) nattigheid begint te voelen. En dan is er ook nog Shari (Ella Leyers), de ex van zijn broer Alan (Joren Seldeslachts). En Alan, die heeft ondertussen zelf amoureuze plannen.

Spitsbroers, maandag 25 mei om 21.40 op VTM.