.
News Image

Niels Destadsbader viert verjaardag in Is er Wifi in Tahiti?

Feest in 'Is Er Wifi in Tahiti'...

Presentator Niels Destadsbader is bijna jarig en daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij. Free Souffriau en Dina Tersago leggen hem deze week alvast in de watten. En ook zijn Café Flamand-collega’s Peter Van de Veire en Miguel Wiels hebben een speciale verrassing voor hem in petto…

AFLEVERING 25 OP MAANDAG 15 AUGUSTUS 2016 OM 20.35
Valerie Vander Ghinste uit Edegem snakt naar een leuke vakantie na enkele slechte ervaringen in Frankrijk. Ex-Missen Ellen Petri, Véronique De Kock en… William Boeva steken haar een handje toe om de hoofdprijs veilig te stellen. Finalist van Mr. Gay Belgium 2016 Tim Van Bael uit Heist-op-den-Berg is pas afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Hij verwelkomt huidig Miss-België Lenty Frans, ex-Miss België Justine De Jonckheere en Steven Goegebeur in zijn team.

AFLEVERING 26 OP DINSDAG 16 AUGUSTUS 2016 OM 20.35
Geert Van Bastelaer uit Zoersel is leerkracht en entertaint zijn klas graag met wat goocheltrucs. Vandaag probeert hij alvast een reis uit zijn hoed te toveren. Zijn assistenten van dienst zijn William Boeva, Cathérine Kools en Jan Verheyen. Stephanie Verbeeck uit Hoboken staat haar mannetje en gaat vol voor de overwinning. Ze krijgt versterking van Min Hee Bervoets en Bandits Jasper Publie en Thomas Van Achteren.

AFLEVERING 27 OP WOENSDAG 17 AUGUSTUS 2016 OM 20.30
Vandaag spelen Sylvie Baert uit Niels’ hometown Deerlijk en Cisco Molina Y Ignacio uit Mechelen tegen elkaar. Sylvie laat niets aan het toeval over en zorgt voor een pittige verdediging met drie Advocaten van de Duivel: Jeron Dewulf, Jens Dendoncker en Thomas Smith. Cisco gaat in de tegenaanval samen met het populairste meidentrio van Vlaanderen: Hanne, Marthe en Klaasje.

AFLEVERING 28 OP DONDERDAG 18 AUGUSTUS 2016 OM 20.30
Niels Destadsbader krijgt de kans om zelf eens deel te nemen aan zijn eigen spelshow. Maar hoe brengt hij het ervan af in de Wifi-klassieker ‘Wa zeit ’m?’? Het echte werk laat hij echter over aan Sven John uit Grimbergen en Femke ‘altijd’ Prijs uit Arendonk. Sven heeft jarenlang tuinen onderhouden en is momenteel aan het werk als opvoeder. Nu probeert hij samen met Peter Van de Veire, Miguel Wiels en Free Souffriau zijn tegenstanders om de tuin te leiden en de felbegeerde reis in de wacht te slepen. Femke geeft zich niet zomaar gewonnen. Zij vult haar bank met Kürt Rogiers, Dina Tersago en Begir Memeti uit Familie.

Meest recente foto’s van Niels Destadsbader, Free Souffriau, Dina Tersago, Peter Van de Veire, Miguel Wiels, Ellen Petri, Véronique De Kock, William Boeva, Justine De Jonckheere, Cathérine Kools, Jan Verheyen, Jens Dendoncker, Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn , Hanne Verbruggen en Kürt Rogiers: