.
Lenty Frans
zondag 3 maart 2024

Lenty Frans: “Daar ligt mijn hart nog altijd”

Het was niet makkelijk

Met Kenza Ameloot heeft België er een nieuwe Miss België bij. Maar ook Lenty Frans is ooit nog Miss België geweest. Dat was voor haar een unieke ervaring. Maar ze blikt er graag op terug in Het Laatste Nieuws.

“Ik zat in mijn derde jaar geneeskunde toen ik tijdens de blok een oproep voor Miss België zag op Facebook. Zoals elke student in examenmodus had ik nood aan iets om naar uit te kijken, iets anders dan studeren. Dus ik schreef me in. Tijdens de voorbereidingen ontdekte ik al snel dat ik erg genoot van shoots, modeshows, spreken voor publiek en me inzetten voor het goede doel. Vanaf dat moment besliste ik om echt mijn uiterste best te doen om de titel te bemachtigen”, zegt Lenty in Het Laatste Nieuws.

Na haar missjaar heeft Lenty haar studies terug op gepakt en zit ze nu in het laatste jaar van haar huisartsenopleiding.

“Mijn studies na Miss België opnieuw oppikken was pittig, maar het was altijd het plan om te herstarten. Daar ligt mijn hart. Tussendoor probeer ik tijd te maken voor af en toe een shoot, een ­modeshow of een campagne via Instagram. Dat vormt voor mij de ideale afwisseling met mijn job als huisarts.”

Bio van Lenty Frans

Meer Over:

Lenty Frans