.
Wie wordt rapper
donderdag 27 januari 2022

Sien en Thomas nemen afscheid als Ketnet-wrapper, volg jij hen op?

Ketnet gaat op zoek naar gloednieuw talent in Wie wordt wrapper?

Ketnet-wrappers Sien Wynants en Thomas Van Achteren hadden donderdag groot nieuws te kondigen in Gillis en Govaerts bij MNM. Op het Gala van de Gouden K's in april nemen zij afscheid als Ketnet-wrappers. Kinderzender Ketnet lanceert daarom vandaag een oproep voor een gloednieuwe zoektocht Wie wordt wrapper?.

"Na 9 jaar heb ik het gevoel dat ik zowat alle Ketnet-watertjes doorzwommen heb. Ik heb de dagelijkse live-wrap nog meegemaakt, Kingsize Live, het allereerste kleine Gala tot het Sportpaleis. Vaak in het buitenland gezeten en mooie programma's gemaakt. De cirkel is rond. Tien jaar had een mooi rond getal geweest, maar net daarom doe ik het nu al. Ik sta open voor elke nieuwe uitdaging, voor minstens negen jaar!"
Sien Wynants

“De afgelopen acht jaar heb ik zoveel fijne dingen gedaan bij Ketnet, waar ik voorheen enkel maar van kon dromen. “Goedenavond jongens en meisjes!!!” In een overvol Sportpaleis. Samen met de Ketnetters de wereld een heel klein beetje warmer maken tijdens De Warmste Week. Presenteren voor een gevuld strand op Pennenzakkenrock en zoveel meer. Het is tijd om de fakkel door te geven. Iemand anders deze fijne ervaringen te gunnen en zelf op zoek te gaan naar nieuwe avonturen."
Thomas Van Achteren

Sien en Thomas nemen nog niet meteen afscheid, ze zijn de komende weken nog te zien bij Ketnet en hebben nog grote plannen. Die maken ze bekend in Kingsize Live op zondag 13 maart. De zoektocht Wie wordt wrapper? gaat van start op zondag 1 mei. Inschrijven kan tot 28 februari via wordwrapper.be.

Voor de vierde maal gaat Ketnet op zoek naar nieuw talent in Wie wordt wrapper?. In de eerste editie van het programma kwam Charlotte Leysen uit de bus, in 2012 werd Sien Wynants gekozen en in 2019 zorgde het programma voor de ontdekking van Gloria Monserez. Ketnet gaat op zoek naar de ultieme match voor Sarah, Sander en Gloria. Iemand die geen schrik heeft van camera’s en sociale media, en al zéker niet van kinderen en jongeren tussen 6 en 12 jaar. Iemand die zichzelf durft te zijn en goesting heeft om zich helemaal te smijten.

Bio van Sien Wynants en Thomas Van Achteren