.
Koen Van Impe
zondag 7 augustus 2022

Koen Van Impe twijfelt: “Ik had het niet meer verwacht”

Hij werd op late leeftijd papa

2.5 jaar geleden werd Koen Van Impe voor de allereerste keer vader van een dochtertje Isadora. Koen was toen 54 en zijn partner 30. Maar ondanks de late leeftijd waarop hij vader is geworden, geniet hij met volle teugen van het vaderschap.

“Ik heb nu een rustige periode, dus neem ik haar geregeld mee naar zee – we hebben een appartement in Oostende – terwijl m’n vrouw blijft werken in Brussel. Da’s allemaal nieuw natuurlijk, van ’s morgens vroeg tot ze ’s avonds haar ogen sluit, rekent ze op mijn hulp”, zegt Koen in Dag Allemaal.

Het was even wennen voor Koen dat hij zijn leven helemaal naar zijn dochter moest aanpassen. Plots had hij geen tijd meer om veel boeken te lezen en lagen ze prioriteiten van de ene dag op de andere ergens anders.

Toch twijfelt Koen wel eens of het niet leuker was geweest mocht hij jonger vader zijn geworden. “Maar ik kan het niet vergelijken. Ik had het alleszins niet meer verwacht toen Anastasia die predictor voor m’n ogen zwaaide.”

Koen had nooit nog durven dromen dat er een kleine Van Impe zou geboren worden, maar is dolgelukkig met zijn dochter. “Al weet ik niet of de wereld zoveel beter is geworden door deze Van Impe.”

Bio van Koen Van Impe

Meer Over:

Koen Van Impe