.
Koen Van Impe
zondag 21 augustus 2022

Binnenkort gezinsuitbreiding voor Koen Van Impe?

Het is wat God wil

Isadora, het dochtertje van acteur Koen Van Impe en zijn vrouw Anastasia is 2,5 jaar. Zij is meteen ook het enige kind van het koppel. Of er nog een broertje of zusje komt voor haar, dat blijft voorlopig nog de grote vraag.

“Mijn vrouw zei dat ik deze vraag als volgt moest antwoorden: ‘Als het God belieft’”, zegt Koen in Dag Allemaal. “Zij is orthodox-christelijk. Ik kan mij wel vinden in haar woorden. We hebben een schitterende dochter en ik kan me niet inbeelden dat ik m’n liefde voor haar zou moeten delen. We laten de natuur haar werk doen.”

En hoe zit het op professioneel vlak voor Koen? Hij kan het niet onder stoelen of banken steken dat hij misschien een beetje gefrustreerd is af en toe.

“De producenten zouden wat vaker aan mij mogen denken, vind ik. Ik heb net een serie gedraaid voor VRT, maar het was toch alweer lang geleden dat ik in Vlaanderen werk had gekregen voor tv.”

In het buitenland heeft Koen meer succes als acteur. Daar speelde hij onlangs nog mee in de serie ‘Parlement’. “Een geweldige komische reeks over het reilen en zeilen in het Europese Parlement. Ik hoop dat Canvas de reeks koopt, zodat ik nog eens in de kijker loop.”

Bio van Koen Van Impe

Meer Over:

Koen Van Impe