.
Koen Van Impe
dinsdag 16 augustus 2022

Koen Van Impe: “Dat is nu eenmaal het huwelijksleven”

Ze verschillen wel wat van elkaar

Acteur Koen Van Impe lijkt helemaal gesetteld te zijn. Met zijn vrouw Anastasia en dochter Isadora aan zijn zijde lijkt hij de rust te hebben gevonden en de man straalt als nooit te voren. Maar toch moet hij toegeven dat het af en toe een hele uitdaging is.

“Ik moet leren om te focussen op de belangrijke dingen, niet op de kleine frustraties. Want au fond ben ik wel een zorgend type”, zegt hij in Dag Allemaal.

Maar Koen haalt ook veel voldoening uit zijn relatie. “Ik vind het gezellig om voor ons drietjes een nest te bouwen en om leuke plannen te maken. Isadora doet het tegenwoordig dikwijls, mama en papa samenroepen en ons allebei vastpakken en ‘Samen! Gezellig!’ te kirren.”

De partner van Koen is 28 jaar jonger dan hij en op vlak van levensstijl kan dat al eens verschillen met dat van de acteur.

“Ze heeft nood aan een bruisend sociaal leven, terwijl ik een binnenvetter ben. Ik kan enkele dagen met een gezicht op onweer rondlopen voor ik zeg wat er op mijn lever ligt. Maar da’s het huwelijksleven, hé.”

Bio van Koen Van Impe

Meer Over:

Koen Van Impe