.
Koen Van Impe
woensdag 3 augustus 2022

Koen Van Impe in de cinema: “Ze heeft het niet beseft”

Een unieke ervaring

De Minions zijn terug en die kan je deze zomer terug bewonderen in de cinema. Ook dit keer spreekt Koen Van Impe de stem in van Gru, één van de vaste personages bij de Minions.

En ook al wordt er wel eens geklaagd dat stemmenwerk niet zoveel verdient, Koen doet het nog altijd met heel veel plezier.

“Om zo’n Gru te spelen, moet je toch wat vakkennis hebben opgebouwd. Da’s echt een vertolking, en dan kan je wel wat op je strepen staan qua betaling. Maar ja, het is anders als je iets moet doen voor een animatiereeks voor Ketnet of Nickelodeon. Dan word je ook betaald op basis van hoeveel lijnen je per uur kan afwerken. Dat is dus tempowerk, en niet altijd voor veel geld”, zegt hij in Dag Allemaal.

Wie later een grote fan zal zijn van het stemmenwerk is zijn dochter Isadora. Samen gingen ze al naar de film kijken in de cinema.

“En dat was wel spannend, want het is de eerste keer dat we zoiets deden. Maar ze bleef echt van begin tot einde gebiologeerd kijken naar dat scherm. Ze beseft wel niet dat ze mij hoorde.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Koen Van Impe

Meer Over:

Koen Van Impe