.
News Image

Frimout stelt vandaag debuutalbum voor

Droom van Frimout is werkelijkheid geworden.


5 Jaar hebben de heren en dame van Frimout erover gedaan, maar vanaf vandaag is hun debuutalbum officieel uit. 16 eigen composities staan op het album en de band liet zich met fraai volk omringen in de studio. Producer van het album was Steve Willaert, al vele jaren de muzikale rechterhand van Will Tura, maar ook verantwoordelijk voor vele prachtige soundtracks van films en series.

De band rond singer-songwriter Stef Willems heeft inmiddels al 11 singles op rij die de playlist van Radio2 haalde. Het nummer ‘Ninett’ werd vorig jaar door de luisteraars van Radio2 zelf in de Vlaamse top 100 aller tijden gestemd.

De band stelt vanavond in een bijna uitverkocht CC Leopoldsburg zijn album voor en krijgt daarbij de steun van een fantastische blazerssectie.



Frontman Stef Willems: ‘Een album uitbrengen is altijd al een droom van mij geweest. Ik ben dan ook ongelofelijk blij met deze schijf waarop 16 nummers staan die ik of in co-writing heb geschreven. We hebben er lang over gedaan. Dat komt omdat we alles in eigen beheer doen en een plaat maken kost nu eenmaal wat centjes. Daarnaast is het wel geweldig meegenomen dat er daardoor nu al 11 singles op de plaat staan die op de radio te horen zijn geweest. We zijn de afgelopen jaren als band ontzettend gegroeid. En we moeten daarvoor zeer zeker ook onze producer Steve Willaert bedanken die ons fantastisch begeleid heeft. We kijken nu al ontzettend uit om deze plaat live te brengen in heel het land. Want niks is zo leuk als live de mensen overtuigen’.

Bio van Frimout

Meer Over:

Frimout

Bio van Steve Willaert

Meer Over:

Steve Willaert Radio 2