.
News Image

Eveline Cannoot terug in het theater

Eveline trok ook nog de studio in voor een medley.


Vanaf volgende maand vindt in 't Colisee in Blankenberge opnieuw Revue plaats. Nadat Eveline Cannoot vorig jaar o.a. met Luc Caals op de planken stond komt er nu een nieuwe show. In het kusttheater gaat men op zoek naar De Romeo's, vertelde Eveline Cannoot in Ment op zondag. Het wordt een erg komische bedoening. Buiten Eveline Cannoot spelen ook volgende personen mee in het stuk “Even geduld a.u.b.”: Christof Chapsis, Dirk Lavrysen, Saskia Debaere, Yves Segers en uiteraard ook De Romeo's. Tevens zal er ook een Live Band aanwezig zijn.

Volgens Eveline zal het een erg verrassende show worden. Zij zal heel andere dingen brengen dan men van haar gewoon is. Yves Segers zullen de mensen voor de eerste keer niet alleen als zanger, maar ook als acteur leren kennen. De Romeo's brengen op het eind van de show nog hun leukste eigen nummers. Ernst Löw heeft de tekst geschreven, terwijl Dirk Lavrysen voor de regie zorgt wegens zijn enorm gevoel voor humor.

In totaal wordt deze voorstelling acht keer gespeeld in 't Colisee in Blankenberge en dit op 21, 29, 30 juli en 2, 4, 9, 16 en 18/08, telkens om 20 uur. Voor info en tickets ga je naar www.kusttheater.com.



Eveline Cannoot werd 30 jaar op 25 april en daar hoorde op 6 mei een verjaardagsconcert bij. Daar werd door Eveline een medley gebracht die erg goed werd onthaald door het aanwezige publiek. Ze besloot mede daardoor om met muzikanten de studio in te trekken. Deze song kreeg dan ook de titel “Eveline 30 medley Hij duurt meer dan vijf minuten en bevat een aantal grote ambiancenummers. Tijdens de opnames van Ment op 8 juni in theater Elckerlyc klapte het publiek enthousiast mee en gingen ze op het einde rechtstaan. Dat laatste werd wel afgesproken met publieksopwarmer van dienst Filip D'haeze om Eveline nog wat meer te verrassen.


Bio van Eveline Cannoot

Meer Over:

Eveline Cannoot