.
Vergeet Barbara
maandag 12 december 2022

Onvergetelijke première voor Vergeet Barbara!

"Musical heeft mijn verwachtingen nog overtroffen", aldus Will Tura.

Zondagavond ging onder massale belangstelling van pers en bekende gasten de feelgood-musical ‘Vergeet Barbara’ in première, met de grootste hits van Will Tura. Het werd een heerlijk feest vol onweerstaanbare humor, een prachtig bewegend decor, aanstekelijke choreo's, een groot ensemble en … een topcast!

Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Free Souffriau, Goele De Raedt, Charline Catrysse, Michiel De Meyer, Tom Audenaert, Hilde Van Wesepoel en Dirk Lavrysen schitterden op de enorme scène met bewegende decorelementen en pakten het publiek helemaal tijdens dit twee uur durend feestje!

Will Tura: ”Ik heb er lang naar uitgekeken, maar deze musical heeft mijn verwachtingen nog overtroffen. Wat een feest om mijn muziek op deze manier tot leven te zien komen. Dank je voor dit mooie cadeau, Gert, ik koester het met heel mijn hart.”

Gert Verhulst: "Ik ben fier op het mooie cadeau dat we vandaag aan Will hebben gegeven. Hij is er duidelijk blij mee, en dat is het mooiste compliment."

In 'Vergeet Barbara' gaan we terug naar de hete zomer van 1976, het jaar dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk wint. Gert Verhulst is de cafébaas Willy. James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn respectievelijk de zonen Achiel, Arthur en Albert. Willy staat samen met zijn oudste zoon Achiel achter de toog van café 'De Sportvriend', een volkscafé in de jaren ’70. De tweede zoon Arthur is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. De jongste zoon Albert is de oogappel van Willy, die hoopt dat hij dit jaar de kermiskoers wint. Op een dag verschijnt er in het dorp een mysterieuze dame, Barbara, die een groot geheim meedraagt. Het leven van de 4 mannen wordt volledig op stelten gezet… en het verhaal eindigt met een erg verrassende ontknoping!

De muziek is van Will Tura & Steve Willaert, Tijl Dauwe neemt de regie voor zijn rekening.

Al meer dan 65.000 mensen hebben zich verzekerd van een ticketje. Door de grote vraag zijn er extra shows ingepland vanaf 1 juni 2023.

Vergeet Barbara, vanaf 14 december 2022 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info zijn te verkrijgen via www.vergeetbarbara.be