.
News Image

Zo Mooi, Zo Blond in première

Herkent u dit drietal?


Woensdagavond in in Evergem Zo Mooi, Zo Blond in première gegaan. Het relatief kleine productiehuis Event-Team slaagt er iedere keer in om naast een topcast ook heel wat bv's op de been te brengen voor hun première. Naast Dorothy Wuyts en Saskia Debaere staat ook acteur Koen Vijverman op het podium. In de cast spelen ook verschillende kinderen van bekende Vlamingen mee. Onder andere één dochter van Katja Retsin en Jan Schepens speelt namelijk mee en er zijn er nog. Maar die kan je best zelf gaan ontdekken.



De voorbije jaren brachten José (Saskia Debaere), François (Koen Vijverman) en hun kinderen hun vakanties door in Torremolinos. Wegens ‘een slechte mossel’ tijdens hun vorige vakantie, wil François – tot groot ongenoegen van José – niet meer naar Spanje. Het gezin besluit op avontuur te gaan en huurt een caravan op Camping Bonanza in Blankenberge. Het loopt al meteen mis wanneer dit deftige gezinnetje de caravan naast Rosse Jeannine (Dorothy Wuyts) en haar dochter krijgt toegewezen …



Zo mooi, zo blond is een feel-good musical met teksten van Gert Verhulst en Walter Van de Velde en heel wat klassiekers: Goeiemorgen morgen, Zomersproetjes, Knalrode gummiboot, De roos, Dag Vreemde man, … Deze onvergetelijke Vlaamse hits doen het publiek wegdromen naar de tijd van toen en staan garant voor ambiance.



‘Zo Mooi, Zo Blond’ is te tot en met juli te zien in verschillende theaters



Informatie: www.event-team.be



Tickets: www.sherpa.be


Bio van Koen Vijverman, Saskia Debaere en Dorothy Wuyts

Bio van Jan Schepens en Katja Retsin