.
Après Ski met Carry Goossens en Lea Witvrouwen
zaterdag 7 mei 2022

Première komedie Après Ski kan rekenen op veel bijval in Theater Elckerlyc

Ga dat zien, ga dat zien!

Het publiek trakteerde Carry Goossens, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus & Lea Witvrouwen op het ene lachsalvo na het andere.

De gloednieuwe komedie Après Ski ging vrijdagavond in première in het plezantste theater van ’t stad: Theater Elckerlyc. Met topacteurs zoals Carry Goossens, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus en Lea Witvrouwen is regisseur Stany Crets alvast gezegend met een cast van rotten in het vak. Het was een vertrouwd zicht: de rode loper van Theater Elckerlyc die uitgerold werd voor talloze BV’s, voor de gelegenheid gekleed in hun strakste lederhosen of versierd met hun meest ludieke sneeuwvlokjes.

Iedereen was reuzebenieuwd naar de nieuwste creatie van Stany Crets voor Theatertainment. Aan het aantal lachsalvo's te horen is deze jaren ‘70-komedie alvast een schot in de roos. Kortom, dé ultieme theatertip voor wie zin heeft in een avondje pretentieloos entertainment van de bovenste plank, gebracht door echte klasbakken. APRÈS SKI is te zien tot en met zondag 22 mei in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Wanneer de lente in het land is, kan je in Theater Elckerlyc nog volop de frisse lucht opsnuiven van besneeuwde bergtoppen! Dat wordt ongetwijfeld om ter meest Schnaps naar binnen gieten, vooraan in de polonaise proberen te belanden of die val van een paar uur geleden proberen te verkopen aan de bar als een spectaculaire truc...

Tijdens de ‘Après Ski’ gebeurt meestal meer dan op de skipiste zelf. In het Tiroler-hotelletje van Robert & Mireille is dat alvast een understatement... Bulderende lawines, ontploffende auto’s, pratende hertenkoppen en breiende bomma’s. U kunt het zo gek niet bedenken of Wim & zijn maîtresse Dianne maken het mee. Ze krijgen zelfs een ijskoude douche er gratis bovenop als later ook Wims vrouw incheckt in dit ondertussen niet-meer-zo-gezellige hotel. Enkel charmezanger Johny Zalando is dan nog nodig om de hotelgasten helemaal overkop te laten gaan... Maar wie is toch die mevrouw De Naaier?

Een hilarisch vintage jaren ’70-feestje op eenzame hoogte, die het publiek van het ene lachsalvo naar de andere zal doen slalommen.

Praktisch:
Met Carry Goossens, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Vicky Florus, Lea Witvrouwen
Regie & script: Stany Crets
Nog tot en met zondag 22 mei 2022
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)