You are here

Christoff vreest voor verlies van zijn mama

13/09/2019 09:30-

Christoff doet straffe uitspraak in Gert Late Night.

Dat de bedgeheimen met Christoff emotioneel zouden worden, dat kon je op voorhand goed inschatten. Toch lag Christoff ook met een grote smile naast James Cooke in bed. Christoff mocht donderdagavond de week van Gert Late Night afsluiten en deed enkele straffe uitspraken.
Christoff is een werkbeest, hij vertelde eerder al dat hij zich tegenover de mensen die voor hem werken schuldig zou voelen mocht hij stoppen met werken. Toch heeft zijn hartoperatie eerder dit jaar hem opnieuw doen nadenken. “Dat heeft een klik in mijn hoofd gemaakt. Dat was echt moeilijk voor mij”, vertelt de zanger. Plots moest hij alle afspraken annuleren en het rustig aan doen en dat is hij niet gewoon. Christoff is zich normaal gezien 365 dagen per jaar met zijn carrière bezig. “Je moet mee. Die bal is aan het rollen en stel dat dat morgen stopt, dat zou voor mij echt een superzwart gat zijn. Dat zou ook een grote financiële kater worden”, geeft de zanger toe. En er is nog iets waar hij niet gerust in is: “Ik heb zo’n schrik dat de mensen mij zouden vergeten. Begin eens met zo’n kop te solliciteren. Ik heb ook geen diploma, ik kan ook niks anders”, weet de zanger.

Christoff is blij met de kansen die hij van zijn ouders gekregen heeft. Al op jonge leeftijd reed zijn moeder overal met haar zoon naartoe, alleen op school was het geloof in wat Christoff deed minder groot. “Ik werd uitgelachen en op school zelfs weggepest.” Ondertussen staat Christoff al meer dan 25 jaar op het podium en kent hij de showbizz door en door. En dat is niet allemaal glamour en glitter. “De showbizz is megahypocriet. Dan voel je dat die achter je rug bezig zijn, en dan denk je ….”
Hoe gelukkig Christoff ook lijkt te zijn, hij heeft ook grote angsten. ‘Mijn grootste angst is mijn mama verliezen’, geeft Christoff toe. “Ik hoop echt dat ik voor mijn ouders moet gaan. Dat kan ik niet aan.”

Meer nieuws over:

Christoff, James Cooke, Gert Late Night

Gerelateerde foto's:

Kerstconcert

Christoff - Koksijde - 21/12/2019

Kerstconcert

Christoff - Izegem - 17/12/2019

Dancing With The Stars - 5

Christoff - Lint - 20/10/2019

Dancing With The Stars - 4

Christoff - Lint - 13/10/2019

Dancing With The Stars - 2

Christoff - Lint - 29/09/2019

Dancing With The Stars - 1

Christoff - Lint - 22/09/2019

Verjaardagsconcert - deel 2

Christoff - Oostende - 20/07/2019

Verjaardagsconcert

Christoff - Oostende - 20/07/2019

Met band

Christoff - Roeselare - 13/04/2019

Kerstconcert

Christoff - Wetteren - 20/12/2018

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Christoff