.
James Cooke, Annie en Gert Verhulst uit Gert Late Night
donderdag 23 september 2021

Definitief einde voor Gert Late Night?

Stoppen Gert en James definitief met Gert Late Night?

Komen er geen nieuwe afleveringen meer van Gert Late Night? Dat zou wel eens goed kunnen… Na het onverwachte overlijden van Annie zou het voor Gert Verhulst “vreemd aanvoelen” om opnieuw gasten te ontvangen op de Evanna…

Gert Verhulst en James Cooke moesten onlangs afscheid nemen van hun goede vriendin Annie. Annie Deleersnyder overleed op amper 75-jarige leeftijd en was gekend dankzij haar rol van kokkin in de talkshow Gert Late Night op Play4.

Op 53-jarige leeftijd beseft Gert Verhulst dat hij waarschijnlijk over de helft van zijn leven zit. “Pluk de dag en stel niet te veel dingen uit die je nog wilt doen, want misschien is er geen later”, klinkt het bij de Studio 100-baas in Story.

“Je weet dat niemand eraan ontsnapt, zeker als er in jouw omgeving mensen overlijden. Zo hebben we onlangs ons Annie (de kokkin op de boot van ‘Gert Late Night’, red.) moeten afgeven. Ze was 75, dat is jong”, aldus een emotionele Gert Verhulst in Story.

“Twee weken voor haar dood wisten we dat ze ziek was, maar niet dat het zo erg was. Het maakte me heel droevig”, geeft de Studio 100-baas toe in het weekblad. En meteen staat ook de toekomst van de populaire talkshow ‘Gert Late Night’ op de helling.

“Ik weet ook niet of we zonder Annie nog een seizoen van Gert Late Night kunnen maken, dat zou vreemd aanvoelen”, klinkt het stilletjes bij Gert Verhulst in Story. “Op zo’n moment word je dus nog eens met je neus op de feiten gedrukt dat het leven niet eindeloos is.”

Een definitief einde van Gert Late Night zou natuurlijk niet betekenen dat Gert en James geen talkshow meer maken. Na een aarzelende start heeft 'De Cooke en Verhulst Show' ondertussen bewezen dat Gert en James ook in een traditionele studio een sterke talkshow kunnen maken.

Download onze app voor iOS of Android