.
James Cooke en Gert Verhulst
zondag 5 mei 2024

Gert Verhulst: “Dat interesseert de mensen veel meer”

Ze gaan nog even door

Voor de Zomerrevue van Gert Verhulst en James Cooke moet Gert het zonder zijn kinderen Marie Verhulst en Viktor Verhulst stellen. Zij zijn niet betrokken bij de show, want ze hebben zelf een drukke zomer voor de boeg.

“Marie treedt overdag op met Samson en Viktor heeft een heel drukke zomer als dj. Zijn agenda loopt bijna over van het werk. Toch gaat er geen dag voorbij of we hebben elkaar gehoord. Binnenkort starten trouwens ook de opnames van het nieuwe seizoen van De Verhulstjes, dan zien we elkaar ook weer meer”, zegt Gert in Story.

Wie grootste dingen verwacht in dat nieuwe seizoen moet Gert teleurstellen. Dat is ook niet de bedoeling van hun realityreeks.

“Ze houden vooral van de huis-, tuin- en keukentoestanden. Het interesseert de mensen meer hoe wij met elkaar communiceren wanneer we een ei bakken dan dat we een grote cruise maken. En zolang de kijkers ons niet beu zijn, gaan we gewoon door met De Verhulstjes. Pas op: als één van ons vier die camera's niet meer leuk vindt, dan stoppen we. Het is niet van moeten, hoor.”

Bio van Gert Verhulst, James Cooke, Marie Verhulst en Viktor Verhulst