.
Viktor Verhulst

Bio Viktor Verhulst

Echte naam: Viktor Verhulst
Geboortedatum: 1 augustus 1994
Sterrenbeeld: Leeuw

Viktor Verhulst is de zoon van Gert Verhulst, topman bij Studio 100. Bij het vijfentwintigjarige bestaan van Samson & Gert vroeg Gert Verhulst aan zijn zoon om een rol te spelen in hun kerstshow en dat deed hij met plezier. Eerder had hij dat nog wel een paar keer gedaan.
Eigenlijk is Viktor iemand die niet graag in de schijnwerpers staat. Gewild of ongewild kwam hij toch in de media terecht door zijn verhouding met Miss België-finaliste Aurélie Hendrickx. Dat nieuws raakte begin 2015 bekend. Op het einde van datzelfde jaar werd de nieuwe K3 gekozen. Marthe, Hanne en Klaasje hadden op dat ogenblik allemaal een vriend. In 2016 raakte het uit met de vriend van Marthe. Na deze breuk raakte bekend dat er liefdesgeluk is ontstaan tussen Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst. De grapjes deden meteen volop de ronde natuurlijk, zoals: "Vader Gert had een relatie met zowel de blonde als de rosse van K3 en nu sloeg de zoon de zwarte aan de haak, die zijn vader niet kon krijgen".

Helaas voor Viktor gingen hij en Marthe in 2018 uit elkaar. Viktor werkt onder andere voor Gert Late Night en schrijft (mee) aan de Samson & Gert Kerstshows.