.
laurins dursin, Julie Vermeire
zaterdag 4 mei 2024

Julie Vermeire: “Er is altijd iemand die een moveke doet”

Het zit in het bloed

Toen Julie Vermeire aan haar vriend Laurins vertelde over haar deelname aan ‘Dancing With The Stars’ wist Laurins van niks. Hij had net drie jaar door Azië getrokken en wist dus ook niet dat Julie het programma had gewonnen.

"'Ik heb Dancing with the Stars gewonnen', zei ik. Dat vond hij wauw. 'Ik kom uit een dansfamilie', zei hij. Dat vond ik dan weer wauw! Laurins en ik zijn eigenlijk vanaf dag één samen. Omdat het corona was, was hij non-stop bij mij of omgekeerd. De laatste drie jaar wonen we effectief samen en dat gaat heel goed. We hebben dezelfde interesses, we versterken elkaar. Laurins doet mijn sociale media en we hebben samen een loungedancewearcollectie op de markt gebracht”, zegt Julie in Nina.

Dansen speelt een belangrijke en grote rol in het leven van Julie en Laruins. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er wordt gedanst.

“Er ligt thuis altijd dansbare muziek op. Loopt één van ons naar de badkamer of slaapkamer, zie je ons wel een moveke doen. Of als Julie mij passeert met onze hond Sunny, is dat nooit zonder een snelle dansbeweging.”