.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 24

Amaryllis Temmerman ziet België als Wereldkampioen.


De zes singles die deze week buiten deze hitlijst vallen zijn Stef Bos en “Rivier van tijd”, “M'n eigen gang gaan” van Lissa Lewis, Niels Destadsbader en “Tokio”, “Heidi” van Matthias Lens, Ive & Margriet en “De wereld draait maar door” en tenslotte Danny De Roover met zijn “Hart van goud”.



“Neem me mee” van Jo Vally is nieuw op 49. Na vier weken verdween de “Eerste liefde” van Mieke, maar die is helemaal terug op 46. Torsten “Laat de zomer binnen” op 43. De Romeo's zeggen “Wauw!” op 35. Tom Waes doet het met “Dva Vodka” op zijn Russisch voortreffelijk en dat levert hem de nummer 22 op. Hoogste nieuwkomer op 19 is “Dance with the devils” van DJ Yolotanker.



“Soleil soleil” van Gene Thomas verliest vier plaatsen en staat nog net in de Top 10. Niels Destadsbader en “Ik ben van 't stroate” gaat van 3 naar 9. Amaryllis Temmerman springt van 14 naar 8 met “Vol mooie dromen / Wereldkampioen”. “Zeeland” van De Geest wint vier plaatsen en is nu de nummer 7. 9 wordt 6 voor “Waar jij niet bent” van Yevgueni. Status quo op 5 blijft “Astronaut” van Karen Damen. Bart Peeters klimt van 7 naar 4 met “Twijfel niet en dans met mij”. David Vandyck wint nog een plaatsje en staat nu op 3 met “Ik leef voor jou”. Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande” blijft staan op 2. Voor de tweede week op nummer 1 vinden we Niels Destadsbader en “Verover mij”.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Gene Thomas, Niels Destadsbader, Amaryllis Temmerman, De Geest, Yevgueni, Karen Damen, Bart Peeters, David Vandyck, Blöf en Geike Arnaert: