.
Niels Destadsbader
vrijdag 26 april 2024

Niels Destadsbader na brand: “Niet opgeven”

“Komt wel goed”

Voor Niels Destadsbader beloven het drukke maanden te worden. Deze week is de zanger en presentator met de repetities van ‘14-18’ begonnen en ook dat past in het lijstje met zaken die hij graag doet. Vergeet maar niet dat Niels Destadsbader naast zanger en presentator ook nog eens acteur is en dat hij lange tijd in onder andere ‘Amika’, ‘Familie’ en ‘F.C. De Kampioenen’ te zien was. En dit voorjaar en een deel van de zomer ook in ’14-18’.

De spektakel-musical is een mooie afleiding om de brand die zijn woning heeft vernield even te vergeten. Daarbij werd zijn hele inboedel vernield, maar zelf kwam hij heelhuids uit de brand, net zoals zijn hondje trouwens. “De rest komt allemaal wel goed, met tijd en boterhammen”, reageert Niels vrijdag in Het Laatste Nieuws.

“Hetzelfde zoals Albert in ’14-18’, die rol staat dicht bij wie ik in het echt ben. Hij zorgt steeds voor zuurstof, is de vriend die tegen iedereen zegt: ‘Alles komt goed, niet opgeven!’ Ik be zeer dankbaar om in een spektakel-musical van Studio 100 te mogen meespelen én dan net met die rol”, gaat Niels Destadsbader verder.
Tickets voor ‘14-18’ via www.14-18.nu

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader