.
Daisy Van Praet
zaterdag 1 mei 2021

Thuis-actrice niet bang om zonder werk te vallen: “er is altijd wel een job”

"Dat is altijd mijn realiteit geweest..."

In maart maakte Daisy Van Praet haar debuut in Thuis als Nina Oostvogels. De 38-jarige actrice onthult in Primo dat ze enorm blij is om in Thuis te mogen acteren. “Dit is een gouden job en ik ben daar heel dankbaar voor.” Al heeft de actrice nooit schrik om zonder werk te vallen.

“Ik ben alleszins gewend om mijn acteerwerk af te wisselen met interimjobs, heel vaak in de horeca. Of in een fabriek. Dat is altijd mijn realiteit geweest”, klinkt het nuchter bij Daisy Van Praet in Primo.

“Ik ben van de ingesteldheid dat ik altijd wel een job zal vinden; er is altijd wel iemand die iemand zoekt. ’t Maakt niet uit in wat. Er zijn heel veel jobs die niet iedereen graag doet. En die ik zelf misschien ook niet altijd heel graag doe, maar ik kan dat gemakkelijk van me afzetten. Ik doe dat dan gedurende een paar maanden en nadien komt er wel weer iets anders.”

Als actrice voelt Daisy zich alvast niet te goed om ander werk te doen. “Tja, er moet ook geld binnenkomen, toch? Als je een huis af te betalen hebt, een auto wilt en je gezin wilt eten geven, dan moet er gewoon gewerkt worden. Dat is nu eenmaal de realiteit. En daar heb ik geen moeite mee”, aldus een nuchtere Daisy Van Praet in Primo.

Bio van Daisy Van Praet

Meer Over:

Daisy Van Praet Thuis