.
Chateau Planckaert
zondag 12 mei 2024

Daarom is er vanavond geen ‘Château Planckaert’

VRT programmeert speciaal programma op zondagavond.

Vanavond is er uitzonderlijk geen ‘Château Planckaert’ op tv. De VRT heeft op deze tweede zondag van de maand mei een ander programma in het uitzendschema opgenomen. Het is namelijk moederdag en naar aanleiding daarvan is er een speciale ‘Vrede Op Aarde’ om alle moeders te vieren.

Het concept van ‘Vrede Op Aarde’ blijft hetzelfde: fijne gasten, verrassende filmpjes en uiteraard ook de Vrede op aarde-awards. In zijn gelegenheidsstudio op de dijk van Oostende ontvangt Sven de Leijer gasten Elodie Ouedraogo, Tine Embrechts en Ann Wauters - drie vrouwen die elk op hun manier veel te vertellen hebben over het moederschap.

Geen Vrede op aarde zonder awards natuurlijk. Sven de Leijer en Soe Nsuki ontvangen juryvoorzitter ad interim Annemie Struyf, Stephanie Planckaert, Bent Van Looy, Philippe Geubels en Elisabeth Lucie Baeten. Zij beslissen samen aan wie of wat deze ‘Vrede Op Aarde’-awards worden uitgereikt: Beste mamalied, Beste Moederdagcadeau en Beste mama-uitspraak. Naast hun plechtige taken als jury is er ook tijd voor ontspanning: ze gaan meevaren op een vissersboot en houden een lunaparktoernooi.

Moederdagspecial van Vrede op aarde: op zondag 12 mei om 20.00 uur op VRT 1 en VRT MAX.