.
Boris uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 11 mei 2024

Boris uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Het had een serieuze impact op haar”

Het avontuur kende een verrassende wending

Zowat iedereen zag het wel aankomen, maar toch kwam het als een grote schok toen boerin Sanne vertelde aan Dina Tersago dat ze geen van beide mannen zou kiezen en wilde stoppen met het ‘Boer Zkt Vrouw’-avontuur.

Daarmee was niet alleen het hart van Robin gebroken, ook het hart van Boris werd een beetje gebroken. Vlak na het keuzemoment werd het hem toch allemaal een beetje te veel.

“Voor mij was het evengoed niet altijd gemakkelijk om me open te stellen, maar ik probeerde wel. Na een week op de boerderij ontsnapten de heftige en emotionele gevoelens. En ik viel niet uit de lucht bij Sannes beslissing, nee. Bij elke toenadering klapte ze volledig dicht”, citeert Dag Allemaal.

Sanne had een heftige relatiebreuk achter de rug waardoor ze nu heel wat emotionele bagage met zich meezeult. D boerin had het moeilijk om zich open te stellen en wilde ook niks forceren voor zichzelf en voor de kandidaten.

“Het is duidelijk dat haar laatste relatie een serieuze impact heeft gehad op haar. Na die breuk stortte Sanne zich op haar boerderij in plaats van het fatsoenlijk een plaats te geven. Na enkele jaren dacht ze wellicht dat ze klaar was om mee te doen aan 'Boer Zkt Vrouw', maar volgens mij was dat niet zo. Ik denk dat ze dat nu wel beseft. En ik hoop dat ze tijd neemt om alles een plekje te geven.”