.
Karen en Sharon uit Blind Getrouwd
maandag 13 mei 2024

Alweer Blind Getrouwd-scheiding

Alweer een huwelijk dat op een fiasco uitdraait.

Het is over en uit tussen Karen en Sharon uit 'Blind Getrouwd'. De twee werden via de webreeks op VTM GO aan elkaar gekoppeld en besloten na 7 weken huwelijk het een kans te geven. Maar helaas hebben Sharon en Karen ondertussen beslist om te gaan scheiden.

"We hebben een tijdje geleden jammer genoeg de beslissing genomen om niet samen te blijven. Gevoelsmatig kwam er helaas geen evenwicht en dat moet er natuurlijk wel zijn als je in een relatie wil blijven. Zoiets heb je zelf niet in de hand en dat beseffen we ook. Daarom neemt niemand van ons beiden elkaar iets kwalijk. Integendeel. We hebben samen een bijzonder, prachtig avontuur beleefd. Nog geen seconde spijt van onze deelname en dat we dit met elkaar hebben kunnen doen. We kijken er nog steeds heel positief op terug en houden hier heel wat mooie herinneringen aan over", laten Karen en Sharon ons weten.

"Ondanks deze toch wel moeilijke beslissing willen we heel graag in elkaars leven blijven en focussen we ons nu vooral op een mooie vriendschap waarin we elkaar nog regelmatig horen en zien. We gaan nu misschien wel elk onze eigen weg, maar we stappen ergens wel nog in dezelfde richting. En daar zijn we beiden heel blij om. Elkaar graag zien, betekent helaas soms ook loslaten en moeilijke beslissingen nemen waarvan je weet dat ze uiteindelijk het beste zijn voor ons beiden. We zijn altijd met heel veel respect en wederzijds begrip met elkaar omgegaan en dat was bij deze beslissing dan ook niet anders", besluiten de twee.