.
Marie Verhulst, Gert Verhulst
maandag 22 maart 2021

Oeps, Gertkoekjes in Samson en Marie-verpakking

Hoe kan dat?

Wat doe je als je een verpakking met koekjes van Samson & Marie opent en daar zit plots een Samson & Gert in? Dan trek je aan de alarmbel, contacteer je de pers en met wat geluk gaan die er achteraan. Dat is wat twee weken geleden iemand deed toen zij als oppas een koekje aan enkele kinderen wou geven en verbaasd was dat er ook een Gert-koekje in de verpakking zat. Meer zelfs, een luisteraar liet zelfs weten dat haar kindjes de koekjes niet meer mee naar school willen nemen omdat Gert erin zit.

Bij MNM belden ze met Gert Verhulst en die was stomverbaasd. “Ik ben er efkes stil van, ik dacht dat dit een leuk telefoontje zou worden, maar dit is verschrikkelijk voor mij. Mijn ego krijgt een deuk van hier tot in Tokyo”, reageert Gert Verhulst bij MNM.

En toch had Gert een (logische) verklaring voor het voorval. “Ik heb iedereen goed liggen, dat was een plan van mij om toch nog in de aandacht te blijven. Neen hoor. Van zodra duidelijk werd dat Marie mij zou opvolgen, zijn ze in de koekjesfabriek onmiddellijk overgeschakeld op de Marie-koekjes. Het is te zeggen, ze hebben nieuwe verpakking laten maken en een nieuwe bakvorm, maar het maken van zo’n nieuwe mal duurt véél langer dan het maken van een nieuwe verpakking”, lacht Gert Verhulst.

Allemaal goed en wel, maar het is ondertussen 15 maanden geleden dat Marie Verhulst bij Samson & Marie werd geïntroduceerd. Is de koekjesfabriek zo traag of liggen er dan gewoon oude koekjes in de winkel? Hoe dan ook, op termijn zouden de koekjes van Samson & Gert een zeldzaamheid moeten worden, u kan ze dus beter maar goed bewaren voor het nageslacht.

Bio van Samson & Marie en Gert Verhulst