.
Marthe De Pillecyn en Sinerjey Meyfroodt
maandag 13 mei 2024

Sinerjey, de man van Marthe van K3, is alweer boos op Dag Allemaal

"Mentaal moeilijk om elke dag met angst te leven"

Sinerjey, de man van Marthe De Pillecyn van K3, heeft een opvallend bericht op zijn sociale media geplaatst. In dat bericht haalt hij (opnieuw) uit naar Dag Allemaal. Vorig jaar was er al heibel tussen Sinerjey en een journalist van het grootste weekblad van ons land. Aanleiding was een foto die vorig jaar van Sinerjey op de première van Cirque Du Soleil verscheen. Sinerjey haalde toen fel uit naar de journalist, maar eindelijk werd er gebabbeld en leken de gemoederen bedaard te zijn.

Nederlandse roddelkanalen hebben Sinerjey de afgelopen weken niet gespaard en die berichten heeft Dag Allemaal natuurlijk ook gehoord. Een journalist wil natuurlijk beide kanten van het verhaal horen, maar daar lijkt Sinerjey geen boodschap aan te hebben. "Opnieuw en opnieuw word ik gecontacteerd door de pers. Opnieuw vertel ik hun dat ik wens dat ze me niet meer lastig vallen, me niet meer stalken, mijn privé respecteren en niks schrijven over mij", reageert Sinerjey op Instagram Stories.

"Deze journalist van Dag Allemaal beantwoord me spottend dat ik dat zelf niet te bepalen heb. Ik ben geen publiek persoon en wens dat niet te zijn. Dat zou toch een mensenrecht moeten zijn", gaat Sinerjey verder. "Er is geen enkel maatschappelijk belang verbonden aan de inhoud van mijn privé" meent de man van Marthe van K3.

"Het is mentaal heel moeilijk om elke dag te leven met de angst dat er opnieuw geschreven wordt over mij. Met foto. Met naam toenaam. Ook al laat ik duidelijk merken dat ik dat absoluut niet wil. Hoe ver wil met het drijven? Hoe kan ik dit stoppen? Ik kan hier niet meer mee leven", besluit Sinerjey.

We durven vermoeden dat er dinsdag een verhaal over Sinerjey in de nieuwe Dag Allemaal staat, een verhaal waar hij wellicht niet blij mee zal zijn. JuiceChannel beweert namelijk al weken dat hij Marthe bedrogen zou hebben. Ons lijkt het niet meer dan logisch dat Dag Allemaal dit verhaal heeft willen dubbelchecken. Wij durven besluiten dat Sinerjey niet wou reageren. Had hij dan liever dat de pers het verhaal niet checkt en totaal geen mogelijkheid geeft om weerwoord te bieden? Wellicht niet.

En dan nog iets: Sinerjey wil niet door de pers gecontacteerd worden. Consequent lijkt de choreograaf niet te zijn. Toen eerder dit jaar een journalist en fotograaf van het bedrijf achter Dag Allemaal in zijn dansstudio langs ging, liet Sinerjey zich gewillig fotograferen. De pers is bij Sinerjey dus welkom als hij zelf reclame voor zijn eigen business kan gebruiken, maar als er ook maar iets negatiefs te vertellen valt, dan kan de pers niets goed doen?

Het Nederlandse JuiceChannel reageert trouwens op de post van Sinerjey. "Ah wat sneu. Maar er zelf vorige week nog grappig over doen onder een post. Je bent aandachtsgeil, daarom bericht je ook zoveel vrouwen, dat weet iedereen. Stop met dit soort zielige berichten. Je maakt jezelf nog meer belachelijk", is de duidelijke boodschap van JuiceChannel aan Sinerjey.