You are here

Nieuwe top:cd Funiculi Funicula Primavera

20/06/2020 09:20-

Deze cd is uitgesteld! 

Je kon hier eerder lezen dat de nieuwe cd van Funiculi Funicula op 1 juli zou verschijnen, maar dat gaat niet door. De release is naar volgend jaar verschoven, laat Universal Music Belgium ons weten.

De fans van Funiculi Funicula hebben door de coronacrisis iets langer moeten wachten op deze release, maar op 1 juli is het zover.
'Funiculi Funicula Primavera' is een nieuwe compilatie met nummers die nooit eerder verschenen zijn op de vorige Funiculi compilaties. 3 CD’s met het mooiste aanbod aan licht klassieke muziek, grote popclassics van weleer en Nederlandstalige evergreens. Opnieuw wonderlijk samengesteld door Marc Brillouet, alles in een relaxe en romantische lente sfeer. Met toppers als Il Divo, Charles Aznavour, James Last, Marco Borsato, Helmut Lotti, Nana Mouskouri, Nat King Cole, …. is dit dan ook een mooie editie en het ideale geschenk voor Pasen of Moederdag!
'Funiculi Funicula Primavera': Drie CD’s Muziek voor Miljoenen! Een heerlijke compilatie met meer dan 3 uur romantische muziek om te genieten en lief te hebben.

Koop hier deze release