.
News Image

Maurice Engelen in het ziekenhuis

Wat is er met Maurice Engelen aan de hand?


Aiaiai toch, Maurice Engelen bracht zijn zondag in het ziekenhuis door. Wees gerust, Maurice is niet ziek, hij is gewoon een klein beetje onvoorzichtig geweest. Wat heeft de frontman van Praga Khan dan wel meegemaakt? Wel, zaterdagavond had Maurice Engelen met Praga Khan een optreden op het Aftrsun-festival in Aarschot. De afgelopen weken telde Maurice intensief af naar het optreden. Enkele weken geleden speelde Praga Khan al eens in Aarschot en dan zelfs nog wel vanuit een luchtballon. Die stunt moest het festival in Aarschot mee promoten. Opdracht geslaagd want de stunt haalde zowat alle media. En ook de stunt die Maurice zaterdag voor had, haalt nu de media.



Tijdens het optreden van Praga Khan zaterdagavond in Aarschot verzwikte Maurice zijn voet. Maurice voelde een hevige pijn maar al bij al viel het nog wel mee dacht de muzikant. Maar het ergste moest nog komen. Zijn vriendin Inja Van Gastel wou thuis nog een beetje gek doen en sprong op de rug van Maurice. Maurice zakte meteen door zijn verzwikte enkel. De pijn werd nog heviger en Maurice moest naar de spoedafdeling gebracht worden. Het was een rock & roll avond, besloot zijn vriendin Inja. Ja, nu kan Maurice er wel om lachen maar dat was zaterdagavond toch wel een beetje anders.

Thanks for the warm wishes! I'm fine. Performing can be dangerous. Luckely nothing broken. No vital organs were hit! Thanks for the amazing response at AFTR Aarschot. The show must go on! Next saturday Praga Khan Live in Tollembeek, schreef Maurice zondag in de loop van de dag op Facebook. Hij zette een foto van zichzelf liggend in een ziekenhuisbed online. Maurice kreeg in het ziekenhuis de beste zorgen en het advies om de komende dagen rust te nemen.