.
News Image

Praga Khan Khantasia Theatertour goed op dreef

Maurice Engelen viert 30 jaar Praga Khan.


Praga Khan behoeft nauwelijks nog een introductie. Meer dan 10 jaar na de succesvolle theatershows The Next Dimension, Code Red en Frame By Frame keert Praga Khan terug naar het theater met een nieuwe reeks theatershows. Met Khantasia, geprogrammeerd voor het najaar van 2019, wil Maurice Engelen opnieuw de grenzen van zijn artistieke mogelijkheden verleggen. Khantasia zal je meenemen op een reis van 30 jaar Praga Khan hits welke speciaal voor deze show in een semi-akoestisch kleedje gestoken worden.



Maurice Engelen verklaart : Khantasia is een nieuwe artistieke uitdaging die ik graag aanga, al moet ik toegeven dat ik best wel zenuwachtig ben. In tegenstelling tot de vorige theatertours, waar de nadruk vooral op het visuele aspect lag, zal ditmaal de akoestische live vertolking van de songs primeren. Ik kan niet wachten om van start te gaan.



Als muzikale bezetting krijgen we Tylaine Van den Broeck op piano, Geert Mariën op drums & percussie, Rebecca Smit op viool, Alain Hulsbosch op de bass, Erhan Kurkun op gitaar en Maurice Engelen aka Praga Khan zang en keyboards. De nieuwe Lords of Acid frontlady Marieke Bresseleers zal de backingvocals voor haar rekening nemen. De choreografie is in handen van Gwen Haemerlynck en de scenografie is van Inja van Gastel. Khantasia wordt een nieuwe trip doorheen Praga's denkwereld en een nieuw avondvullend programma waar nog lang over zal nagepraat worden.



Zaterdag in Lommel, nadien onder andere in Herentals, Aalst, Lanaken, Ninove, Herzele, Vilvoorde, Merksem én Heusden-Zolder.


Bio van Praga Khan en Maurice Engelen