You are here

Kurt Rogiers werd plots bitsig

12/06/2018 08:30-

Acteur kwam zichzelf tegen bij opnames.

Vorige week wonnen Kürt Rogiers en Roel Vanderstukken het VTM-programma 2 Sterren Restaurant. Kürt staat deze week in Story en vertelt honderduit over zijn deelname en de zoete overwinning die hij samen met Roel wist binnen te halen. En toch was het niet allemaal rozengeur en maneschijn want tijdens de opnames van het programma kwam Kürt Rogiers zichzelf tegen.

Het programma 2 Sterren Restaurant heeft veel met de acteur en presentator gedaan. "Eigenlijk hebben we dit programma zwaar onderschat”, vertelt Kürt dinsdag in Story. “Roel en ik streven altijd allebei naar perfectie en dat heeft ons in deze wedstrijd behoorlijk veel energie gekost”. Kürt is één en ander gewoon – hij werkte vroeger nog als jobstudent in een feestzaal – maar hij was vergeten hoe zwaar een job in de horeca wel was. “Vooral mijn onderrug doet nog steeds pijn van al dat rechtstaan en stappen. Het leek soms alsof ik een marathon heb gelopen! Op de laatste dag dat onze zaak geopend was, heb ik meer dan 30.000 stappen gezet. Dat kan tellen hé. Mijn respect voor wie in de horeca werkt, is de afgelopen tijd alleen nog maar toegenomen”, vertelt Kürt in Story.

Kürt Rogiers was in 2 Sterren Restaurant verantwoordelijk voor de zaal en dat ging hem goed af maar af en toe had hij toch last van stress en dan veranderde zijn humeur wel héél erg. “Zo weet ik nu dat ik onder stress soms een kort lontje heb. Dat besef was serieus schrikken, want doorgaans is mijn wil om iedereen te pleasen juist heel groot. Daarnaast vind ik mezelf ongelooflijk geduldig, maar blijkbaar staan ook daar limieten op. Ik reageerde af en toe heel bitsig. Niet tegenover de klanten, maar wel naar de cameraploeg toe. Zeker als ze bijvoorbeeld een shot nog eens opnieuw wilden filmen, waardoor het eten koud werd. Of als ze onbewust in de weg stonden. Daar werd ik weleens kwaad van. Al besefte ik achteraf natuurlijk wel dat die mensen ook maar gewoon hun werk deden.”

Gerelateerde foto's:

Schlagerfestival

Kürt Rogiers - Hasselt - 25/03/2016

Door de jaren heen

Kürt Rogiers - Vilvoorde - 09/03/2016

Q Vlaams

Kürt Rogiers - Blankenberge - 26/04/2013

Duosprong Ga op reis naar de top van de wereld

Kürt Rogiers - Schaffen - 13/03/2013

Schlagerfestival 2012

Kürt Rogiers - Hasselt - 20/03/2012

Q-Music 17 dagen in de Draaiende Studio

Kürt Rogiers - Wijnegem - 31/03/2010

Q-Music: De Draaiende Studio

Kürt Rogiers - Wijnegem - 17/03/2010

Persconferentie Spoed

Kürt Rogiers - Vilvoorde - 03/09/2008

Persconferentie Q-Music

Kürt Rogiers - Vilvoorde - 03/09/2008

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: