.
News Image

Kathy Pauwels wil nieuwe relatie

Maar samenwonen ziet ze niet meer zitten

Een tijdje geleden kreeg Kathy Pauwels een burn-out en werd ze vervangen bij Royalty. Toen ze was hersteld mocht Kathy terugkeren naar dat programma, maar dan mocht ze eerder achter de schermen gaan werken.
Vroeger werkte Kathy Pauwels nog voor Studio Brussel en nu keert ze weer terug naar de radio. Radio 2 sloot haar in de armen en ze is er samen met David Van Ooteghem te horen in het programma Spits. Komende zomer mag ze haar bijdrage leveren voor het programma Plage Préféreé, ook al op Radio 2. Ook daar zal het koningshuis nooit veraf zijn. Kathy droomt nu zelfs van haar eigen radioprogramma, maar dan niet in de ochtend, zegt ze aan het weekblad Primo. Ze is dan ook geen ochtendmens.

Momenteel is er maar één man in Kathy Pauwels' leven en dat is haar zoon Jef. Meer dan ooit staat Kathy open voor een nieuwe relatie. Het moet wel iets standvastig zijn, want ze mist het om de mooie momenten met iemand te kunnen delen. Een huis delen met een man ziet ze dan niet meer snel gebeuren. Verliefd kan de presentatrice wel snel worden en ze neemt vooral haar beslissingen op basis van emoties. Die verliefdheid kan dan weer snel voorbijgaan.

Bio van Kathy Pauwels

Meer Over:

Kathy Pauwels

Bio van David Van Ooteghem