.
Prins Gabriël
dinsdag 2 november 2021

Is onze prins Gabriël verliefd op de Nederlandse kroonprinses?

Het lijkt van wel

Is er een romance in de maak tussen de prins Gabriël van België en kroonprinses Amalia uit Nederland? Heel wat mensen beweren van wel. De media lijkt te vertellen dat Gabriël zijn hart zou verloren hebben aan zijn de Nederlandse schone.

Vooral in Duitsland lijkt het verhaal de ronde te doen volgens Tv Familie. Het Duitse blad Gala meent te weten dat er al enkele maanden iets speelt tussen de prins en kroonprinses en dat ze samen een geheime, prille liefde delen.

Dat de twee zo goed met elkaar kunnen opschieten is geen wonder. Het Belgische en Nederlandse koningshuis komt geregeld privé bij elkaar over de vloer en Amalia en Gabriël kennen elkaar al van kleinsaf aan.

Volgens Kathy Pauwels, royalty-watcher nemen we dit toch best met een korreltje zout. “‘Maar Gabriël werd ook al gelinkt aan die andere, meer rebelse prinses van Nederland: Alexia. Dat werd niet lang geleden gelanceerd in een Argentijnse krant. Ze hadden een foto van TikTok gehaald waarop Alexia en een jongen samen te zien zijn, vanop de rug. Die jongen zou dus prins Gabriël zijn.”

Het ziet er dus naar uit dat er niet veel meer aan de hand is dan storm in een glas water.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kathy Pauwels

Meer Over:

Kathy Pauwels