.
Jeroen Meus
vrijdag 26 maart 2021

Jeroen Meus: “ik check elke dag de kijkcijfers”

"Ik kijk elke dag naar mijn kijkcijfers én naar die van de concurrentie."

Jeroen Meus scoort zowel met Dagelijkse Kost als met Twee Tot De Zesde Macht. En die kijkcijfers vindt Jeroen enorm belangrijk.

“Als die cijfers me niet zouden interesseren, zou ik mijn job niet serieus nemen. Ik ben een teamspeler en maak deel uit van FC VRT, en sorry: wij moeten winnen”, klinkt het gedreven bij Jeroen Meus in Dag Allemaal.

Niet alleen zijn eigen cijfers interesseren Jeroen Meus, ook die van de concurrentie houdt hij dagelijks in het oog: “Ik kijk elke dag naar mijn kijkcijfers én naar die van de concurrentie, bij voorbeeld hoe ‘De Buurtpolitie’ heeft gescoord.”

Met Twee Tot De Zesde Macht moet hij opboksen tegen de concurrentie van Blind Getrouwd op VTM en De Mol op Play4, maar zo’n boksmatch schrikt Jeroen Meus niet af. Integendeel!

“Ik ben de enige die zo’n zware concurrentie tegenover zich heeft en ik ben daar fier op. Ik zeg dat altijd tegen de VRT: ‘Zet mij niet op een plek waar ik zomaar kan winnen.’ Ik heb graag wat strijd”, klinkt het ambitieus bij Jeroen Meus in Dag Allemaal.

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus