.
Jan Vandenbosch
zaterdag 15 juni 2024

Fans van Familie teleurgesteld: “Er ontbreekt een aflevering”

Waar is de aflevering van vrijdag?

Het lijkt erop dat VTM onvoldoende gecommuniceerd heeft over het programmaschema van volgende week, of lezen mensen berichten onvoldoende aandachtig? Dat is ook een optie.

Onze mailbox werd zaterdag gevuld met berichten als “Weten jullie hoe het komt dat de Familie-aflevering van vrijdag niet op vtm go + staat?”, “Waarom kan ik de aflevering van vrijdag van Familie niet op VTM GO+ bekijken?” en “Zijn er nog mensen met vtm go+ die de aflevering van vrijdag niet kunnen bekijken? Alleen de afleveringen van maandag tot donderdag staan erop.”

Heel wat mensen kijken op zaterdag al naar de nieuwe aflevering van ‘Familie’ op VTM GO+. De vijf afleveringen zijn op zaterdag beschikbaar, alleen staan er nu slechts 4 afleveringen online. Daar is een goede reden voor: aanstaande vrijdag is er namelijk geen ‘Familie’. De reden?

Wel, aanstaande vrijdag is er de seizoensfinale van de telenovelle ‘Milo’ en dat is een extralange aflevering. VTM heeft besloten om héél uitzonderlijk de dagelijkse aflevering van ‘Familie’ te schrappen. Geen paniek, VTM maakt dat tijdens de laatste week van juni goed. Hoe?

Dan is er weer 5 dagen lang ‘Familie’ en bovendien zal zowel de aflevering van donderdag als van vrijdag extralang zijn. Als dat geen goed nieuws is!