.
Jeroen Meus
donderdag 11 april 2024

Jeroen Meus: “Ik droom daar wel opnieuw van”

Hij wil weer iets ondernemen

Onlangs is Jeroen Meus 46 jaar geworden. Op die leeftijd heeft hij al heel wat dromen kunnen waarmaken en bruist hij nog altijd van de ambitie. Maar een bucketlist, dat heeft hij niet.

“Ik leef vandaag en kan genieten van heel eenvoudige dingen. Mijn leven is goed gevuld, en ik mag veel mooie dingen doen. Onlangs zei ik het nog in De Droomfabriek: eigenlijk leef ik elke dag in mijn eigen droomfabriek. Als ik besef dat er mensen elke dag op hun knieën moeten zitten om kasseien te leggen, heb ik geen enkele reden om te klagen”, zegt hij in Story.

Meus weet heel goed dat hij geluk heeft met een job als die van hem. En hij is ook heel gelukkig met hoe het nu allemaal loopt.

“Ik droom er wel van om stilaan opnieuw iets te ondernemen. Concreet zijn die plannen nog lang niet. En ondertussen maakt Dagelijkse kost al veertien jaar deel uit van mijn leven. In die jaren is mijn zoon geboren, ben ik getrouwd, heb ik met een overlijden te maken gekregen... Ik doe dat programma zo ontzettend graag! Ik kijk er elke week naar uit om op te nemen in de tv-keuken.”

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus