.
James Cooke en Dorian Liveyns
zaterdag 10 september 2022

James Cooke: “Het valt allemaal best mee”

Hij zit niet zo lang in de make-up

In december kunnen we met z’n alleen gaan kijken naar de feelgoodmusical ‘Vergeet Barbara’. Daarin spelen Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Gert Verhulst en James Cooke de hoofdrol.

James is alvast laaiend enthousiast en kan iedereen aanbevelen om te komen kijken. “Het is een echte feelgoodmusical die niemand onberoerd zal laten. Een muzikale en humoristische reis doorheen het rijke oeuvre en de grootste hits van Will Tura. Er zal veel meegezongen worden”, zegt hij in Tv Familie.

James was in ieder geval in zijn nopjes toen ze de kostuums te zien kregen die ze tijdens de musical mochten aantrekken.

“Ik lijk nu zo op de Nederlandse goochelaar-illusionist Hans Klok! Ik ben dol op verkleedpartijen. Als kleine James vond ik bijvoorbeeld niets leuker dan in de koffer te duiken. De verkleedkoffer bedoel ik dan.”

Ze ondergaan voor hun rol een hele transformatie, maar hoeven gelukkig geen uren in de schminkstoel te zitten. “Voor mijn rol Koukol in ‘Dans Der Vampieren’ zat ik drie uur in de make-up. Dit keer is het binnen het half uur gefixt.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke