.
De familie Vermeire
zaterdag 25 maart 2023

Jacques Vermeire en familie krijgen het hard te verduren

Ze krijgen veel kritiek

De kijkcijfers van ‘De Vermeires’ zijn misschien minder hoog dan ze gehoopt hadden, maar met zo’n 500.000 wekelijkse kijkers mag Jacques Vermeire best tevreden zijn. Maar bij die kijkcijfers moet hij ook de stevige commentaren bij nemen, en dat is misschien iets minder prettig.

Mensen noemen ‘De Vermeires’ ‘de Planckaerts van den Aldi en vragen zich af of Jacques en zijn familie geld nodig hebben omdat ze dit op televisie laten brengen.

“Ik kijk nog liever naar een aquarium dan naar ‘De Vermeires’ schrijft iemand op sociale media. Iemand anders schrijft dan weer ‘Daar zat Vlaanderen echt op te wachten, weeral een zeverprogramma over een familie die haar privacy zomaar te grabbel gooit in ruil voor grof geld”, citeert Tv Familie.

Dat zijn heel pittige commentaren en natuurlijk niet erg leuk om te lezen. En dat vindt onder andere Eva Pauwels, mama van Julie Vermeire en Maxime Vermeire erg jammer.

“Ik ben zo dankbaar dat zij mij nooit hebben laten vallen. Ook Jacques niet. Ik ga er niet om liegen. Ik leef van de alimentatie die Jacques me maandelijks schenkt en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Jacques is echt een goeie man.”

Bio van Jacques Vermeire

Meer Over:

Jacques Vermeire