.
Eva Pauwels, Julie Vermeire
dinsdag 21 maart 2023

Eva Pauwels: “Ik weet dat hij me niet in de steek zal laten”

Ze kan nog altijd op hem rekenen

Wie naar ‘De Vermeires’ keek op VTM, zag niet alleen Jacques Vermeire en zijn kinderen Julie Vermeire en Maxime Vermeire, ook zijn ex-vrouw Eva Pauwels kwam in beeld. Zij wil laten zien dat het terug goed gaat met haar.

“Ik voel me goed nu en ben omringd door mensen die ik graag zie. Familie zal altijd op de eerste plaats komen. Sommige ‘vrienden’ hebben me laten vallen als een baksteen, het zij zo. Ik heb me bij iedereen honderdduizend keer geëxcuseerd, maar na vier jaar heb ik genoeg sorry gezegd”, reageert Eva Pauwels in Dag Allemaal.

Eva heeft een nieuwe start gemaakt, eentje die haar zichtbaar goed heeft gedaan. En ook het contact met haar kinderen is hersteld en beter dan ooit.

“Over enkele jaren hopelijk ook dicht bij mijn kleinkinderen. Julie denkt nog niet direct aan mama worden, maar ze weet dat ik klaar ben om Bonnie te zijn. Ze kan op mij rekenen.”

Echt ruzie met Jacques Vermeire heeft Eva Pauwels niet, maar toch houdt Jacques liever afstand. En Eva moet toegeven dat ze dat jammer vindt. “We zijn nochtans altijd goed met elkaar blijven overeenkomen. Maar ik snap het ergens wel. Er is zoveel gebeurd. En ik weet dat ik altijd op hem kan rekenen, hij zal me niet in de steek laten.”

Bio van Eva Pauwels