.
Julie Vermeire, Jacques Vermeire, Maxime Vermeire
dinsdag 14 maart 2023

‘De Vermeires’, een warme familie die zeer goed samenhangt

Ze zijn alle drie zo anders en toch werkt de dynamiek tussen hen

De realityreeks ‘De Vermeires’ ging van start en kon meteen heel wat aandacht genieten. Men heeft hiermee dan ook een ideale basis om een succesprogramma te maken.

Mocht je een fictiereeks schrijven, zou je beginnen met het creëren van een aantal totaal verschillende karakters en dat vind je terug in ‘De Vermeires’.

Vader Jacques Vermeire is de komiek die toch wel een serieuze kant heeft. Zoon Maxime is een jonge man die nog steeds wat zoekend is naar zijn rol in het leven. En dochter Julie is een brok energie die elke kamer oplicht met haar verschijning.

Samen zijn ze een warme familie, die enorm goed samenhangt en dat is ook op het scherm te zien. Laurins Dursin is de vierde persoon die we vaak zien passeren. Hij is de vriend van Julie en inmiddels zijn ze al meer dan twee jaar samen.

Ze leerden mekaar kennen op de set van ‘De redders’ en het klikte meteen. Laurens had net zijn eigen bedrijfje opgericht maar in volle coronatijd was dat natuurlijk niet ideaal. Hij had gehoord van de auditie en besloot zijn kans te wagen.